Slagingspercentage bezwaarschriften van WOZBEZWAAR.BIZ aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde - WOZBEZWAAR.BIZ
WOZBEZWAAR.BIZ

Gratis een deskundig bezwaarschrift tegen uw WOZ-Waarde

Slagingspercentage bezwaarschriften van WOZBEZWAAR.BIZ aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde

Deze maand heeft de Waarderingskamer (het overheidsorgaan dat toezicht houdt op de uitvoering van de Wet WOZ) een aantal kengetallen bekend gemaakt over de WOZ-bezwaarprocedures van vorig jaar. Hieruit blijkt dat vorig jaar 45% van de ingediende WOZ-bezwaarschriften toegewezen is.

Uit de huidige cijfers van ons kantoor blijkt dat van de WOZ-bezwaarschriften die we vorig jaar (2018) voor onze klanten ingediend hebben maar liefst 82% toegewezen is. We kunnen dus met gepaste trots concluderen dat de door ons kantoor gevoerde WOZ-bezwaarprocedures aanzienlijk  vaker leiden tot een succesvol resultaat dan bij een willekeurige andere WOZ-bezwaarprocedure.

Onze juridische deskundigheid ten aanzien van de Wet WOZ, gecombineerd met een gedegen onderzoek naar de WOZ-waarde voor iedere zaak, werpt dus onmiskenbaar zijn vruchten af. Wilt u uw WOZ-waarde aanvechten, laat ons dan de hele procedure voor u voeren. Het kost u niets, u heeft er geen omkijken meer naar en de cijfers tonen aan dat de slagingskans aanzienlijk groter is dan wanneer u het zelf doet.

Direct aanmelden

Lees ook

Waarom bezwaar tegen WOZ-waarde uitbesteden?

€ 250.807,- bespaard voor onze klanten in 2017

Lees ook

Veelgestelde vragen

Bel mij terug

Bel mij terug