WOZBEZWAAR.BIZ verhuist naar het C-Mill-complex in Heerlen - WOZBEZWAAR.BIZ
WOZBEZWAAR.BIZ

Gratis een deskundig bezwaarschrift tegen uw WOZ-Waarde

WOZBEZWAAR.BIZ verhuist naar het C-Mill-complex in Heerlen

Per 1 maart 2017 verhuizen we nC-Mill wozbezwaar.bizaar het C-Mill-complex in de Heerlense wijk Molenberg. In de monumentale gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken (het huidige C-Mill-complex) hebben zich inmiddels al bijna honderd bedrijven gevestigd uit allerlei branches. We zijn verheugd dat we hierbij kunnen aansluiten en kijken uit naar nieuwe kennismakingen met andere bedrijven van het C-Mill-complex.

Heeft u de nieuwe WOZ-aanslag ontvangen en wilt u een afspraak maken om een mogelijke bewaarprocedure tegen de WOZ-waarde te bespreken, dan bent uiteraard welkom op deze nieuwe locatie. Denk er wel aan dat we op afspraak werken.

Vera Offermans (foto) van C-Mill, bedankt voor de prettige samenwerking tot dusver!

Lees ook

Waarom bezwaar tegen WOZ-waarde uitbesteden?

€ 250.807,- bespaard voor onze klanten in 2017

Lees ook

Veelgestelde vragen

Bel mij terug

Bel mij terug