Gemeenten Oisterwijk en Meierijstad versturen WOZ-beschikkingen 2017 - WOZBEZWAAR.BIZ
WOZBEZWAAR.BIZ

Gratis een deskundig bezwaarschrift tegen uw WOZ-Waarde

Gemeenten Oisterwijk en Meierijstad versturen WOZ-beschikkingen 2017

Recent hebben ook de gemeenten Oisterwijk en Meierijstad de WOZ-beschikkingen 2017 verstuurd. De gemeente Meierijstad is de per 1 januari 2017 ingestelde fusiegemeente van de voormalige gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Vindt u de WOZ-waarde te hoog, meld u dan aan via het aanmeldformulier op onze website of neem telefonisch contact op via 045 – 851 68 76 om te overleggen over uw WOZ-waarde. Woont u in de gemeente Oisterwijk of Meierijstad en heeft u zich via MijnOverheid aangemeld om berichten van de overheid digitaal te ontvangen, dan staat de aanslag gemeentelijke heffingen 2017 (waarop de WOZ-waarde vermeld staat) klaar in uw digitale berichtenbox. Let op: wilt u bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van uw woning, dan dient dit binnen zes weken na dagtekening van de gemeentelijke aanslag te gebeuren.

Woont u in de gemeente Bernheze, dan ontvangt u dit jaar de WOZ-waarde aanzienlijk later dan gebruikelijk. De gemeente Bernheze verstuurt de WOZ-beschikking 2017 (vermeld op aanslag gemeentelijke belastingen) naar verwachting medio mei 2017.

Lees ook

Waarom bezwaar tegen WOZ-waarde uitbesteden?

€ 250.807,- bespaard voor onze klanten in 2017

Lees ook

Veelgestelde vragen

Bel mij terug

Bel mij terug