Lees wat onze klanten van ons vinden

Totale beoordeling

8, 8

Gebaseerd op onafhankelijke
beoordelingen via klantenvertellen.nl.

97%

Beveelt WOZBEZWAAR.BiZ aan

Gebaseerd op 1063 beoordelingen

Beveelt ons aan

97%

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

4

erfahrung

leider kann ich noch keine beurteilung abgeben,da es das erste mal war ,das ich mich an WOZbezwaar.biz gewand habe mfg h.w.franke

07-04-2021 Heinrich Franke uit Landgraaf

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

10

Uitstekende service.

WOZbezwaar.biz hebben ons telkens goed en succesvol geholpen. Vakkundig en pro-actief.

06-04-2021 Ron uit Maastricht

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

10

Nette en snelle service, zonder veel poespas.

Top geregeld.

05-04-2021 Chris uit Eys

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

9

Uitstekende vragenlijst en aanvullende vragenlijst woning

Heldere en duidelijke communicatie via e-mail. Ondanks een eerste afwijzing van het bezwaarschrift, is er door vasthoudendheid als...nog een nieuwe verlaagde WOZ-waarde ambtshalve bepaald. Dankzij de inzet en deskundigheid van WOZbezwaar.biz, is dit uitstekende resultaat behaald.

Lees meer
05-04-2021 Harrie uit Kerkrade

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

10

Perfect

Zeer tevreden met het tweede bezwaar dat het 9000 euro minder was hier voor mijn dank

05-04-2021 H wijnhoven uit Tegelen

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

9

Niet verwacht succes.

Ben blij dat het is gewonnen WOZ waarde was veel te hoog Alleen jammer dát jullie ons niet op de hoogte gebracht hebben van het ...resultaat.

Lees meer

Reactie van WOZBEZWAAR.BIZ

Geachte heer Bloemen, Hartelijk dank voor uw recensie! Op 29-3-2021 hebben wij u een mail gestuurd waarin wij hebben aangegeven ...dat de WOZ-waarde van uw woning alsnog verlaagd is van € 192.000,- naar € 166.000,-. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ

Lees meer
04-04-2021 Simon Bloemen uit Brunssum

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

10

Top bureau

Ik heb een zeer goede ervaring met Uw bureau. Ik zal U dan ook bij mijn kennissen aanbevelen. Mijn dank voor her behaalde resultaa...t. Vr. groet Ger miltenburg

Lees meer
03-04-2021 ger uit Landgraaf

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

10

on

JUllie laten zich niet de eerste poging aftroeven door de Gemeente en gaan door tot er een goed resultaat is behaald.Waarvoor Hart...elijk Dank.H.M.Eijsden.

Lees meer
03-04-2021 Gerardus uit Eijsden

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

10

Geweldig wat ze voor elkaar hebben gekregen!

Ik heb bezwaar laten aantekenen, met succes..woz waarde is uiteindelijk door de bsgw verlaagd. Ze hebben alles geregeld. En mij ec...ht ontzorgd. Ik heb nu weer een beroep op ze gedaan.

Lees meer
03-04-2021 Saskia uit Heerlen

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat

9

Een heel fijn bedrijf

Ik maak al jaren gebruik van de diensten van WOZbezwaar.biz. Altijd correct en houden je goed op de hoogte van de stand van zaken

01-04-2021 Nicole uit Maastricht

Aanbevelen?

Ja

Reactiesnelheid

Communicatie WOZ-procedure

Kennis & deskundigheid

Betrouwbaarheid

Resultaat